首页 > Ελληνικά 希腊语
云上岭南 Lingnan on the Cloud
【大美广东·希腊语】Η Σελήνη φωτίζει το Όρος Μπαϊγιουν: Ξεκινήστε ένα ρομαντικό νυχτερινό ταξίδι στην κορυφή Μοσίνγκ του Γκουανγκτζού 月满云山,开启夜爬广州摩星岭的浪漫之旅
来源:羊城晚报-云上岭南 发表时间:2024-09-18 20:42

Πρόσφατα, η κορυφή Μοσίνγκ στο Όρος Μπαϊγιουν της Γκουανγκτζού, σε συνεργασία με γνωστούς ταξιδιωτικούς bloggers, διοργάνωσε μια νυχτερινή ορειβατική εκδήλωση κατά τη διάρκεια των διακοπών του Φεστιβάλ του Φθινοπωρινού Φεγγαριού.

Οι πολίτες και οι επισκέπτες προσκλήθηκαν να θαυμάσουν τη νυχτερινή θέα της Γκουανγκτζού από ψηλά και να νιώσουν την ηρεμία και την ομορφιά της πόλης υπό το φως του φεγγαριού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η περιοχή της κορυφής Μοσίνγκ μετατράπηκε σε τόπο ευχών, με προσαρμοσμένα φαναράκια να κρέμονται από τα δέντρα μπανιανών.

Η διαδραστική εμπειρία σάρωσης κωδικών QR για να ανάψουν τα φανάρια ενθουσίασε τους επισκέπτες, ενώ οι πίνακες ευχών χρησίμευσαν ως ζεστός τρόπος να μεταφέρουν τις ευχές και τη νοσταλγία τους. (Πηγή:Yangcheng Evening News)

近日,广州市白云山摩星岭携手知名旅游博主,于中秋假期期间举办夜爬活动,邀请市民游客俯瞰羊城夜景,感受月光下城市的宁静与美丽。期间,摩星岭区域内被布置成星愿打卡胜地。吉星石广场焕然一新,让“石来运转”的美好寓意更加生动;大榕树上挂满定制化灯笼,扫码亮灯的互动环节为游客带来了惊喜,许愿牌也成为人们传递祝福、寄托思念的温馨载体。