首页 > Ελληνικά 希腊语
云上岭南 Lingnan on the Cloud

【大美广东·希腊语】Ελάτε στην οδό Beijing του Γκουανγκτζού για ένα πολιτιστικό ταξίδι εμπειριών!

来广州北京路共赴广府文化体验之旅!

来源:羊城晚报-云上岭南 作者:李春炜 发表时间:2024-09-13 14:42

Καθώς πλησιάζει η Γιορτή του Μεσοφθινοπώρου, το φεστιβάλ της οδού Beijing ξεκινά με μεγάλη γιορτή, από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες και μοναδικές αγορές προσφέρουν στους πολίτες και τους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη μαγεία του πολιτισμού του Γκουανγκτζού σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Το φετινό φεστιβάλ έχει ως θέμα τον πολιτισμό του Γκουανγκτζού. Ένα από τα κύρια σημεία του είναι ο “Διαγωνισμός των Νότιων Γιουέ”, ο οποίος, εμπνευσμένος από την ιστορία των Νότιων Γιουέ και το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly, ενσωματώνει σκηνές αρχαίου στυλ. Στην περιοχή της οδού Beijing και της οδού Xihu, έχουν τοποθετηθεί σύνδεσμοι οπως επενδύσεις καταστηματων και στρατηγικά σχέδια, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη σοφία και την ικανότητά τους στη λήψη αποφάσεων, βιώνοντας τις απολαύσεις του αρχαίου εμπορίου μέσω της αλληλεπίδρασης. 

随着中秋佳节的日益临近,“广府越华梦”中秋游园会在北京路步行街盛大开启,活动从9月9日一直持续到9月15日,丰富多彩的文化体验活动,别具韵味的古风市集,让市民游客在逛北京路的同时,也能在轻松愉快的氛围中深入体验广府文化魅力,共同传承与弘扬中华优秀传统文化。

本次“广府越华梦”中秋游园会以广府文化为主题,活动的一大亮点“南越大掌柜挑战赛”,以南越历史为背景,以经典桌游大富翁为灵感,巧妙融合线下古风游园场景。

在北京路、广百百货北京路店、西湖路广场等地设置商铺投资、策略规划等趣味环节,充分考验参与者的智慧与决策能力,让游客在互动中体验古代商贾的乐趣。

文|记者 李春炜 通讯员 詹苹苹

图|钟涌

译|邹晓华

英文审校|王枥焓