首页 > Ελληνικά 希腊语
云上岭南 Lingnan on the Cloud
【大美广东·希腊语】Η τουριστική κατανάλωση της Γκουανγκντόνγκ ανθεί αυτό το καλοκαίρι 暑期广东文旅消费火热
来源:羊城晚报 云上岭南 发表时间:2024-08-19 14:23

Οι μισές καλοκαιρινές διακοπές έχουν περάσει και η σειρά δραστηριοτήτων «Παρακαλώ να έρθετε στην Γκουανγκντόνγκ για να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές» είναι ακόμα «καυτή». Νέα μοντέλα πολιτιστικής και τουριστικής κατανάλωσης εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο και οι κλασικές μάρκες συνεχίζουν να απελευθερώνουν νέα ενέργεια. Υπάρχουν πολλές μορφές τουρισμού, όπως οι περιηγήσεις συν παραστάσεις, οι βόλτες στην πόλη, οι περιηγήσεις για παραδοσιακό πολιτισμό και μόδα και οι μουσειακές περιηγήσεις. Ενώ οι πολίτες απολαμβάνουν το καλοκαίρι, η Γκουανγκντόνγκ έχει προσελκύσει με επιτυχία πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία κρατήσεων του Tuniu, τα πακέτα των καλοκαιρινών ομαδικών ταξιδιών για την Γκουανγκντόνγκ κατατάσσονται στην κορυφή της «Λίστας Δημοφιλών Εγχώριων Προορισμών». Μεταξύ των χρηστών του Tuniu που ταξίδεψαν στην Γκουανγκντόνγκ το καλοκαίρι, οι τουρίστες εκτός της Γκουανγκντόνγκ αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 70%. Η Γκουανγκζού, η Zhuhai, η Shenzhen, η Foshan, η Shantou κ.λπ. έχουν γίνει δημοφιλείς προορισμοί.(Πηγή:Yangcheng Evening News, Τζουτζέ Σεν)

暑假进入后半程,“请到广东过暑假”系列活动依旧“热辣滚烫”。暑假广东文旅消费新场景迭出,经典品牌持续释放新活力,观演式旅游、City Walk、国潮游、文博游多点开花,市民乐享盛夏之余,广东更成功吸引八方来客。

根据途牛预订数据,广东目的地暑假团期旅游产品预订火爆,位列“国内热门目的地榜单”前列。暑期来广东旅游的用户中,省外游客占比接近70%,广州、珠海、深圳、佛山、汕头等成为省内高人气目的地。放眼粤港澳大湾区内,一系列新玩法、新场景激发区内城市互游新动能。