首页 > Ελληνικά 希腊语
云上岭南 Lingnan on the Cloud

【大美广东·希腊语】Στην Παγκόσμια Έκθεση της Οσάκα, η Εβδομάδα Δραστηριοτήτων της Γκουανγκντόνγκ θα αναδείξει το «Στυλ Λινγκνάν» 大阪世博会,广东活动周将亮出“岭南风”

来源:羊城晚报 云上岭南 作者:许张超 发表时间:2024-09-03 21:45

Στις 30 Αυγούστου, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης Προώθησης της Γκουανγκντόνγκ για την Παγκόσμια Έκθεση της Οσάκα 2025, ότι η Παγκόσμια Έκθεση της Οσάκα θα διεξαχθεί από τις 13 Απριλίου έως τις 13 Οκτωβρίου 2025. Το θέμα του Κινεζικού Περιπτέρου θα είναι «Δημιουργώντας μια Κοινότητα Ζωής μεταξύ Ανθρώπων και Φύσης – Μια Μελλοντική Κοινωνία Πράσινης Ανάπτυξης». Η επαρχία Γκουανγκντόνγκ θα πραγματοποιήσει μια τριήμερη εκδήλωση με τίτλο “Εβδομάδα Γκουανγκντόνγκ” στα τέλη Ιουνίου 2025 για να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του Κινεζικού Περιπτέρου.

«Το Κινέζικο Περίπτερο βρίσκεται στο Οικόπεδο Α7 της διεθνούς εκθεσιακής περιοχής της Παγκόσμιας Έκθεσης της Οσάκα, καλύπτοντας περίπου 3.500 τετραγωνικά μέτρα, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα οικόπεδα για ξένα αυτόνομα κτίρια στην Έκθεση», ανέφερε η Σου Χουάν, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Διαχείρισης Εκθέσεων του Συμβουλίου Προώθησης Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας, κατά την ομιλία της. Επίσης σημείωσε ότι η κύρια κατασκευή του Κινεζικού Περιπτέρου έχει ήδη ολοκληρωθεί, αποτελώντας το πρώτο από τα μεγάλα αυτόνομα κτίρια στο εξωτερικό που ολοκληρώθηκε, αναδεικνύοντας τη μεγάλη δύναμη της κινεζικής κατασκευαστικής βιομηχανίας. 


8月30日,记者从2025年日本大阪世博会广东推介会上获悉,大阪世博会将于2025年4月13日至10月13日举办,中国馆主题为“共同构建人与自然生命共同体—绿色发展的未来社会”,广东省将于2025年6月底举办为期三天的广东活动周参与到大阪世博会中国馆活动。

“中国馆位于大阪世博园国际展区的A7地块,地块面积约3500平方米,是大阪世博会最大的外国自建馆用地之一。”中国贸促会展览管理部副部长舒寰在致辞时介绍,目前,中国馆主体结构已完成封顶,在海外大型自建馆中率先完成,彰显了中国制造的强大实力。

文、图丨记者 许张超 通讯员 粤贸促宣

翻译丨林佳岱

英文审校丨赵凡