首页 > Ελληνικά 希腊语
云上岭南 Lingnan on the Cloud
【大美广东·希腊语】Ο Όμιλος Σιδηροδρόμων Γκουανγκζού έχει μεταφέρει περισσότερους από 30 εκατομμύρια επιβάτες το καλοκαίρι 广铁暑运已发送旅客超3000万人次
来源:羊城晚报 云上岭南 发表时间:2024-07-23 10:03

Από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 16 Ιουλίου, ο Όμιλος Σιδηροδρόμων Γκουανγκζού μετέφερε περισσότερους από 30 εκατομμύρια επιβάτες και 1.95 εκατομμύρια επιβάτες κατά μέσο όρο ημερίσιως.

Οι τρεις πόλεις από τις οποίες αναχώρησαν οι περισσότεροι επιβάτες ήταν το Γκουανγκζού, η Τσανγκσά και η Σεντζέν, και οι προορισμοί ήταν το Πεκίνο, η Σαγκάη, το Γκουανγκζού, η Τσενγκντού και άλλες δημοφιλείς τουριστικές πόλεις. Προκειμένου να βολεύει τους επιβάτες, ο σιδηροδρομικός σταθμός του Γκουανγκζού πρόσθεσε δρομολόγια τρένων υψηλής ταχύτητας.

Όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν το κατάλληλο τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Γκουανγκζού, είτε θέλουν να πάνε στο Πεκίνο για την μαγάλη ιστορία της πρωτεύουσας, είτε θέλουν να πάνε στο Ζανγκτζιατζιέ για τις απότομες βουνοκορφές και τους ομορφιά της φύσης.

从7月1日到7月16日,广铁集团发送旅客突破3000万人次,日均发送旅客195万人次。发送旅客较多的三座城市分别为广州、长沙、深圳,其到达目的地主要集中在北京、上海、广州、成都等热门旅游城市。为进一步方便旅客出行,广州火车站增开了更多的高铁列车。无论是前往北京感受首都的历史风范,还是奔赴张家界领略大自然的奇峰险境,旅客们都能在广州火车站找到适合自己的高铁列车乘坐。